En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tots els èxits

NOVETAT | LA IAIA - Torna a ser u

Els vigatans estrenen aquest divendres 16 de Juny el seu tercer disc. Amb 10 cançons que ens parlen dels mals de cap que ens porta la vida. A més, la banda tindrà un estiu "mogudet" pel que fa a concerts...ho celebrem!!

NOVETAT | KATY PERRY - Witness

Aquest divendres 9 de Juny surt el quart disc d'estudi de la cantant. Amb 15 cançons incloses i col.laboracions com la de Nicki Minaj o Skip Marley, entre altres.

NOVETAT | DUA LIPA - Dua Lipa

Aquest divendres 2 de Juny surt el disc debut de la cantant britànica Dua Lipa. En l'edició normal hi trobarem 12 cançons i en la de luxe 17. Haurem de seguir de prop aquesta jove promesa de la música.

NOVETAT | SHAKIRA - El Dorado

Ja tenim el disc número 11 de la cantant Shakira. En el disc hi trobarem col·laboracions interessants com Maluma, Nicky Jam, Carlos Vives, Prince Royce i altres. Son 13 cançons plenes de ritmes llatins.

NOVETAT | FOREIGNER - 40

El grup de rock nord-americà, celebra aquest any els seus 40 anys de vida amb una gira i un disc recull de les seves millors cançons que s'ha posat a la venda aquest divendres 19 de maig. En total son 40 temes que formen part de la història de la banda en un doble CD, on hi ha una cançó nova per a l'ocasió.

Portugal guanya Eurovisió 2017

Un jove estudiant portuguès de psicologia de 27 anys, amb una passió per la música i que va arribar a formar-se musicalment al Taller de Músics de Barcelona, de nom Salvador Sobral, ha guanyat per 758 punts el Festival d'enguany. Una fita històrica, si tenim en compte que es la primera vegada que Portugal guanya el Festival.

Ha mort Robert Miles

Va ser un Dj i productor incansable en cercar nous sons i melodies o ritmes impossibles. Ha mort a Eivissa als 47 anys d'edat. Nascut a Suíssa, amb la seva peça musical "Children" va aconseguir molt d'èxit internacional. Aquest dimecres 10 de Maig, el mon dels dj's i de la música electrònica esta de dol.

NOVETAT | BRAMS - Demà

El tretzè disc dels berguedans Brams conté una desena de cançons i ha sortit aquest divendres 5 de maig. Musicalment han treballat els gèneres com a elements, no com a patrons. Pel que fa a les lletres, hi ha cançons socials de lectura col·lectiva i altres de més desenfadades.

NOVETAT | DIANA KRALL - Turn up the quiet

Diana Krall torna al Jazz i al gran cançoner nord-americà per el seu 13è disc d'estudi. Ella personalment ha escollit el repertori amb 11 cançons d'amor i esperança.

NOVETAT | MISHIMA - Ara i res

Mishima reprèn la seva activitat discogràfica amb el 8è disc dels barcelonins que s'ha posat a la venda aquest divendres 5 de maig. Han passat 3 anys del seu anterior disc d'un dels grups més importants del pop fet a Catalunya. Son 11 cançons on l'inspiració i l'experimentació de sons es important.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum