Les històries de la UE Olot, al ‘Tercer Temps' de Ràdio Olot


Cada dilluns (20h), fem el ‘Tercer Temps’ amb un protagonista de l’Olot. Recupera totes les entrevistes i els seus moments destacats aquí


tercertemps

8. Marc Mas

  • El pitxitxi de l’Olot, la pilota que es va emportar del pòquer de gols contra el Sabadell B i el seu futur com a jugador.


7. Hèctor Simon

  • El veterà migcampista de l’Olot, la seva impressionant història de superació personal i la trucada sorpresa al doctor que el va operar, Luis López Obarrio.

El test d’Hèctor:


6. Èric Vilanova

El test d’Èric:


5. Anna Quintana

  • La capitana del CPA Olot, l’única patinadora que ha viscut els deu títols mundials, i una de les cares visibles de La Grada d’Animació de la UE Olot. Una hora de patinatge i futbol.

anna-quintana-tercer-temps

El test d’Anna Quintana:


4. Uri Santos

  • El davanter de l’Olot, la sorpresa del seu ‘compinche’ Carlos Martínez i el seu passat al Racing, on va debutar a Primera, va fer de xofer de Canales i va conèixer un referent personal: Munitis.

El test d’Uri:


3. Especial CPA Olot

  • Amb els expresidents Joan Fàbrega i Miquel Casas i les expatinadores Anna Fàbrega i Gemma Jou, per celebrar el desè or mundial i recordar els nou anteriors.

expresidents-i-expatinadores-tercer-temps


2. Xavi Ginard

  • El nou porter de l’Olot, la seva entrada a l’equip, el seu passat blaugrana al costat de Leo Messi i la seva experiència a Grècia, on es va trobar de tot.

xavi-ginard-tercer-temps

El test de Ginard:


1. Ramon Maria Calderé

  • El nou entrenador de l’Olot, els seus primers dies a la Garrotxa, la seva manera d’entendre i viure el futbol i les seves curioses anècdotes de passat com a jugador del Barça i la selecció espanyola.

caldere-tercer-temps

El test de Calderé:

Respon