Avís legal

RÀDIO OLOT 98.1 FM és responsable de la web www.radiolot.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

RÀDIO OLOT 98.1 FM és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.radiolot.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

RÀDIO OLOT 98.1 FM
Plaça del Mig, s/n
17800 Olot (Girona)
Tel.  +34 972 26 17 50
Fax. +34 972 26 13 57
radio@radiolot.cat

La publicació digital de RÀDIO OLOT 98.1 FM té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de RÀDIO OLOT 98.1 FM i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de RÀDIO OLOT 98.1 FM el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.