Ràdio Olot suma 13.000 oients segons el darrer EGM

Ràdio Olot manté el seu lideratge absolut com l’emissora comarcal amb més audiència de tot Catalunya. Ho confirmen els resultats del darrer estudi de l’EGM, que, una vegada més, la situen també com la primera ràdio local de les comarques gironines. L’Estudi General de Mitjans senyala que la major quantitat d’oients es concentren a la Garrotxa, tot i que també en recull a la resta de la demarcació i a la comarca d’Osona.

Un dels darrers programes especials que ha emès l’emissora. (Jordi Altesa) 

 

REDACCIÓ | Tal i com ha estat succeint en els darrers anys, Ràdio Olot es manté com la ràdio comarcal més escoltada a tot Catalunya. Les darreres dades de l’Estudi General de Mitjans així ho revelen donant-nos 13 mil oients a totes les comarques gironines, 10 mil dels quals es concentren a la Garrotxa. D’aquesta manera, les dades també donen a Ràdio Olot la primera posició a les comarques gironines en la categoria de ràdio local i la quarta posició en ràdios generalistes amb presència a la demarcació per sobre de Ràdio Nacional i altres grans cadenes estatals. La presència de Ràdio Olot al territori és indiscutible, segons els mateixos resultats, que també detallen el perfil de l’oient: a partir dels 25 anys i de classe mitjana alta, amb especial incidència de públic femení. La informació, els esports, l’entreteniment i una programació musical basada en les darreres novetats discogràfiques combinades amb els clàssics de tota la vida, és el que més atrau a l’audiència que busca en Ràdio Olot una programació de proximitat, de qualitat i rigor.

La progressió de Ràdio Olot en els darrers anys ha estat imparable en aquest sentit. Ara, ja no només ens ho reconeix el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura de Catalunya, sinó que també l’estudi General de Mitjans, referència a tot l’Estat, confirma les dades.

Respon