17 entitats garrotxines s'uneixen per crear el ‘Vivim Muntanyes'

17 entitats garrotxines s’han unit per crear, “Vivim Muntanyes” una mostra de cinema on l’objectiu principal és compartir l’afició a la muntanya entre participants. Les projeccions ja van començar el passat divendres amb molt d’èxit, i la segona jornada de la mostra tindrà lloc aquest divendres, amb les pel.licules ‘Vígia’ i ‘Valley Uprising’.

vivimmuntanyes 

La presentació del cicle (David Bosch) 

Neix la primera mostra de cinema muntanyenc a la Garrotxa. Un total de 17 entitats garrotxines han creat “Vivim Muntanyes” un punt de trobada per tots els amants d’aquest esport. La mostra arriba acompanyada de dues projeccions, la primera va ser aquest passat divendres amb el documental ‘Travessa dels Pirineus amb esquís’ i la pròxima sessió serà aquest proper divendres amb les pel·lícules ‘Vígia’ i ‘Valley Uprising’.

A banda de les projeccions que tindran lloc aquest més de Febrer, “Vivim Muntanyes” vol ser un connector de totes aquelles persones que tenen l’excursionisme com una passió.

Des de l’organització no descarten que la Mostra vagi a més, tot dependrà de les ganes i acceptació que tingui aquest any.

Respon