2.000 persones en una trentena de carrosses desfilaran al Carnaval d'Olot

El playback dels reis de Carnaval d’Olot torna a donar el tret de sortida a la celebració del Carnaval a la ciutat. Tornarà a ser aquest divendres al vespre al Teatre Principal amb representants de totes les persones que han estat el cap de la festa. Un playback… amb humor, com ha explicat el president del CIT Josep Andrés al ‘5 Minuts Més’ de Ràdio Olot.

Frozen 3
Una de les carrosses de l’any passat (Joel Tallant)

A més, també hi haurà el Ball de la Dona, una celebració que ha canviat des que aplegava a 3.000 persones al pavelló Firal però que es manté en part per certa nostàlgia segons Andrés i amb la perspectiva de que es torni a posar de moda i es recuperi. Pel què fa al número de carrosses, n’hi haurà una trentena que mouran a 2.000 persones només desfilant. Andrés creu que el temps que dura la rua del Carnaval d’Olot és el bo perquè hi ha llocs on la rua dura fins a cinc hores, el doble que a la capital garrotxina.

El que sí que s’ha reduït amb el pas del temps és la presència de colles de fora per culpa de la crisi ja que els números econòmics per desplaçar-se costa que acabin quadrant. D’altra banda, Andrés ha explicat que els Reis i Reines del Carnaval cada cop tenen més feina amb actes a escoles i residències de gent gran. Abans de la rua, els comerciants també es disfressaran per celebrar la festa gran de la disbauxa.

Respon