2.500 persones ja han vist a Olot el fenomen '50 ombres de Grey'

50 ombres de Grey, el llibre de què parla tothom. Una trilogia que es va posar de moda i que des de fa dos setmanes ja se’n pot veure la primera part als cinemes. La Garrotxa no és menys, i més de 2.500 garrotxins ja han anat als Cines d’Olot a veure-la. 

 50 sombras de grey2

50 ombres de Grey, la primera part d’una novel·la eròtica escrita el 2011 per Erika Leonard James i adaptada al cinema per la directora Sam Taylor-Johnson. 50 ombres de Grey descriu la relació d’Anastasia Steele, una jove que s’acaba de graduar a la Universitat, i Christian Grey, un jove i atractiu magnat dels negocis. Una relació amb tres etiquetes molt clares: sadomasoquisme, submissió i l’habitació vermella.

El fenomen del 2015 també ha arribat a la Garrotxa i més de 2500 persones ja s’han apropat als Cines d’Olot a veure-la. Tot i això, sembla que no acaba de convèncer.

Anastasia Steele i Christian Grey, interpretats pels actors Dakota Johnson i Jaime Dornan, han revolucionat la manera de concebre el sexe en moltes parelles de mitjana edat. Així ho assegurava la setmana passada Ana Liarás, responsable de Grijalbo, l’editorial de 50 ombres de Grey a Espanya al diari El Mundo.

El fenomen a la Garrotxa no és menys. 2.600 persones han anat als Cinemes a veure-la i com a mínim està previst que es continuï projectant durant dues setmanes més; adaptant-t’ho a la demanda dels espectadors. Tot i això, el fenomen està encara molt lluny d’arribar a les xifres de 8 apellidos vascos, que va batre tots els rècords, arribant a quasi els 9.000 espectadors a Olot.

En paraules de Gregorio Belinchón, periodista i crític de cinema del diari El País: “no hay pubis masculinos y apenas se entrevé el femenino. Desaparece el momento sexual del tampón, uno de los hitos del primer volumen. La película acaba en el mismo sitio que el libro, y al menos de la caligrafía del filme se puede decir que mejora la burda narrativa de James. Por supuesto es menos subida de tono que Nueve semanas y media, pero el siglo XXI estadounidense sigue navegando en aguas de lo políticamente correcto. Dicho esto, se van a forrar”.

Doncs això, a esperar el segon volum i continuar omplint tertúlies i articles de diari del gran fenomen literari del segle XXI 50 ombres de Grey.

Respon