El 2017 s'obre amb un empat agònic de l'Hoquei Olot i dos gols garrotxins a l'OK Lliga

| 9 de gener de 2017

El CPH Olot empata a l’últim minut contra el cuer de la lliga, el Masquefa, i es manté a l'onzena posició.

Una acció del partit de dissabte (Hoquei Olot)

Els olotins van empatar a 3 contra el Masquefa, el cuer de Nacional, en el que era l’últim partit a casa d’aquesta primera volta. Els de Gerard Pujol van anar sempre per sota al marcador i no va ser fins a l’últim minut, quan faltaven 43 segons pel final del partit que Marc Torra va marcar l’empat. Adrià Piera, el capità del primer equip, ha explicat a Ràdio Olot que l’empat va ser com una victòria, tot i que havien d’haver guanyat al cuer.

Fins ara, els olotins només han guanyat 5 partits dels 14 possibles, uns resultats que els atribueixen a la falta d’encert de cares a porteria. A falta d’un partit per finalitzar la primera volta, l’equip reconeix que “les perspectives de l’inici de la temporada no s’han complert”. Així ho ha dit Piera a Ràdio Olot.

La setmana que ve, desplaçament important a la pista del Piella, a l’Anoia, dissabte a 2/4 de 8h del vespre. L’equip, que és 7è, té sis punts més que els olotins.

El CP Manlleu es retroba amb la victòria

Ja ho dèiem a principi de la temporada: quan marquen els dos olotins, l’equip guanya. I aquesta setmana va tornar a ser així. 3 a 2 és el resultat que va aconseguir aquest dissabte el CP Manlleu contra l’Alcobendas, ara penúltim classificat. Després de 14 jornades sense sumar els tres punts, els de Jefa Rovira es van retrobar amb una merescuda victòria. Aniol Mangas, jugador olotí del primer equip, n’ha parlat a Ràdio Olot.

Els dos olotins de l’equip, Prat i Mangas, van sumar un gol més cadascun al seu compte personal. El primer, després d’un llançament des de la zona de tres quarts que el porter no va refusar bé, i el segon, que va convertir una falta directa. L’altre va ser obra d’Albert Grau, que toranva d’una lesió. L’equip, tot i la recuperació de Grau, afrontava el partit amb dues baixes importants, la de Jordi Garcia, el porter titular, i la de Juli Anguita. Segons Mangas, l’equip està “portant bé” les baixes dels jugadors més veterans.

El partit de dissabte era l’últim d’aquesta primera volta, una victòria que els permet sortir de la zona de descens i col·locar-se 12ens, amb 14 punts. Mangas ha valorat “positivament” aquesta primera volta, però ha matisat que l’important és dependre d’ells mateixos fins a final de temporada per salvar-se.

A més de fer balanç a nivell global, Mangas també ha valorat positivament la seva arribada a Manlleu, tant amb els minuts que està jugant, com amb l’equip i la resta del cos tècnic.

La setmana que ve, descans a l’OK Lliga. El proper partit dels manlleuencs serà d’aquí quinze dies a la pista de l’Alcoi, precisament l’ex-equip de Mangas.