En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Unes 24h de Montmeló amb accent olotí

El pilot Dani Monturiol va aconseguir amb l'equip Alarxa Team el quart lloc de la categoria 600cc
| 11 de juliol de 2018

Un pilot de la capital de la Garrotxa va córrer aquesta prova històrica el cap de setmana passat. Dani Monturiol va estar més de sis hores sobre la moto per aconseguir amb el seu equip la quarta posició de la categoria. Monturiol s’ha convertit en un dels pocs garrotxins que ha disputat aquesta cita. Diu que era un somni des de petit i que ho recordarà tota la vida.

Dani Monturiol, als estudis de Ràdio Olot. (Pau Masó)

Cap fred i una bona preparació física. És el que segons, Dani Monturiol fa falta per córrer les 24 hores de Montmeló. Aquest pilot olotí ho va fer el passat cap de setmana en la vint-i-quatrena edició de la prova. El seu equip, l’Alarxa Team de Matadepera, va aconseguir quedar quart de la seva categoria i 21è de la classificació general composta per 51 equips. Monturiol explica a Ràdio Olot que per ell era un somni des de ben petit.

Una cursa amb caiguda i remuntada

La carrera va començar a les 12 del migdia del dissabte passat i va acabar a les 12 del diumenge. 24 hores on els quatre pilots que formaven l’equip de Monturiol es van compaginar per aconseguir fregar el podi. De fet van estar en determinats moments en la tercera posició però un error en el pneumàtic va provocar una caiguda.

Tot i l’accident, l’equip de Monturiol va remuntar més de deu voltes i va quedar a tres del tercer classificat. El pilot olotí ressalta la duresa de l’experiència, però també el bon ambient de la prova.

En un principi en Dani i altres pilots garrotxins volien disputar les 24 hores sent el primer equip de la Garrotxa que es presentava en els 24 anys d’història de la competició. La falta de suports econòmics des de la comarca i el fet de no trobar un quart pilot van fer que Monturiol finalment corregués amb un equip vallesà. Sigui com sigui, el pilot olotí diu que s’està plantejant tornar-hi i recomana l’experiència a tots aquells apassionats del motor.