28 pisos de lloguer al barri de Sant Miquel per a gent gran, joves i famílies monoparentals

Gent gran, joves i famílies monoparentals. Aquests són els tres perfils a qui es dirigeixen els 28 pisos de lloguer social que Ajuntament d’Olot i Generalitat van comprar al barri de Sant Miquel. A partir d’aquest dilluns es podran fer les sol·licituds.

Mia Coromins, Meritxell Borràs visitant Pisos a Sant Miquel (Jordi Altesa)

L’alcalde d’Olot i la consellera de Governació visitant pisos a Sant Miquel (Jordi Altesa)

Són 28 pisos que fan entre 46 i 90 metres quadrats que estan ubicats al barri de Sant Miquel. La compra ja es va fer efectiva, però ara es procedirà a l’adjudicació en base a tres grups concrets. Gent gran d’Olot i comarca amb ingressos superiors als 12.000€, joves de menys de 35 amb els mateixos ingressos i famílies monoparentals que tinguin uns ingressos per sota dels 9.600€. El regidor d’habitatge, Pep Berga, ha explicat que han consensuat les característiques amb el consell de barri de Sant Miquel.

Els lloguers que pagaran estaran entre els 221€ i els 368€, amb garatge tancat inclòs. La compra d’aquest bloc de pisos al carrer Abat Racimir d’Olot va ser la primera que es feia a Catalunya a través del dret de tempteig i retracte i va tenir un cost d’un milió d’euros.

Respon