Les 3.000 inscripcions per a la Terra de Remences s'esgoten en poc més de 24 hores

La històrica marxa cicloturista del Club Ciclista Bas farà vint anys el proper 14 de maig.

Els recorreguts de la Remences 2017 (terraderemences.com)

A través del carnet Amic de Remences, unes 500 persones ja tenien assegurat el seu dorsal, però les 2.500 places restants van sortir a la venda pel públic general dimecres al migdia i aquest dijous, a primera hora de la tarda, ja s’havien esgotat. No han estat tres hores com l’any passat, però les poc més de 24 amb què s’han tancat aquest any demostren que la Terra de Remences continua ben viva. El president del Club Ciclista Bas és Dani Bosch.

Un any més, la Terra de Remences tindrà més de 3.000 participants, perquè Dani Bosch explica que tots aquells ciclistes que van ser a la marxa els últims anys i que ara s’han quedat sense lloc, acabaran entrant. A més, també s’habilitarà una llista d’espera.

Marxa solidària

L’organitzador de la Remences, el Club Ciclista Bas, no té ànim de lucre i destinarà gran part dels beneficis de la marxa a entitats solidàries, com ara la Fundació Oncolliga, Càritas Garrotxa i la Fundació de Noel Alimentària.

La Terra de Remences se celebrarà el 14 de maig. Sortirà i arribarà al Carrer Ample de Sant Esteve, una novetat d’aquesta vintena edició.

Respon