400 compromisos i propòsits en el Pla de Govern de l'Ajuntament d'Olot

El Pla de Govern de l’Ajuntament d’Olot contempla que les obres de la variant comencin el 2018. Que això passi no depèn del consistori, però en canvi sí que és un dels quasi 400 compromisos que es posen per aquest mandat.

 Mia Corominas i Pep Berga (Jordi Altesa)

Corominas i Berga presentant el Pla de Govern (Jordi Altesa)

400 compromisos a fer des d’ara i fins el 2019 en totes les àrees i on destaca aquest compromís de que comencin les obres de la variant d’Olot, malgrat que la Generalitat ja ha deixat clar que veu difícil que hi hagi diners per a inversions en aquesta legislatura. L’alcalde, Mia Corominas, admet que hi ha hagut discussió pels dubtes de que es pugui construir però creu que s’hi havia d’incloure.

Revisar el Pla Local d’Habitatge, un carril bici per desplaçar-se per la ciutat o posar en joc tot el terreny industrial que hi ha a Olot, inclòs els espais privats, són algunes de les actuacions que es contemplen i que el ple de l’Ajuntament d’Olot ha d’aprovar aquest vespre amb el suport dels dos partits al Govern, Convergència i PSC, que tenen majoria absoluta. Corominas assegura que no hi ha hagut grans discussions en el si de l’equip de govern per elaborar aquest pla.

L’objectiu del Pla és, segons l’Ajuntament, arribar el 2019 treballant amb cohesió social, el progrés econòmic, l’equilibri territorial i la millora i la innovació d’una administració al servei de la ciutadania.

Respon