En directe
Cocodril Club
amb Albert Malla

I avui... Carnaval a Olot

Prop de 2mil persones desfilaran aquest dissabte a la gran rua del carnaval d’Olot.
| 9 de març de 2019
I avui... Carnaval a Olot

Prop de 2mil persones desfilaran aquest dissabte a la gran rua del carnaval d’Olot. El CIT, entitat organitzadora, celebra els 30 anys del certamen amb la satisfacció d’haver-lo consolidat plenament a la ciutat. Per celebrar l’efemèride, aquest any el gran ball de dissabte comptarà amb un concert del grup Di-Versiones. L’espectacle reial, el ball de la dona o el concurs de poesia eròtica són alguns dels altres actes programats dins el Carnaval d’enguany.

I és que si alguna cosa té clara el Centre d’Iniciatives Turístiques és que al Carnaval d’Olot hi té cabuda tothom. Per això, a banda de l’acte central de dissabte s’han programat moltes altres activitats que conviden a participar-hi. Aquest any, a més a més, és especial ja que se celebren els 30 anys del Carnaval d’Olot. El president del CIT, Josep Andrés, ha recordat en una entrevista al 5’+ de Ràdio Olot, que des d’un bon començament sabien que no es podia competir amb els carnavals de la costa. Per aquest motiu es va decidir celebrar la festa a la ciutat una setmana més tard de la data oficial. Durant els primers anys de carnavals, el CIT va necessitar la participació de grups i colles de fora de la comarca per poder dur a terme la rua, un fet que, amb el pas dels anys, s’ha invertit. Ara la participació de colles de la comarca sobrepassa el 80% i, la seva alta qualitat, fa que siguin també les que s’enduguin premis a les rues de la costa brava. Enguany el CIT calcula que desfilaran a Olot prop de 2MIL persones, una mida, que Josep Andrés, considera que "NO cal ampliar".

Durant 30 anys el carnaval ha anat canviant i adaptant als nous temps. Actes com el ball de la dona, que havia assolit un gran èxit anys enrere, va deixar de tenir tant públic i actualment es fa en un format més petit. Des del CIT però no han volgut mai renunciar a la celebració de diferents activitats que complementin la gran rua del dissabte. En aquest sentit, fa 6 anys van iniciar l’espectacle reial que, a causa del gran èxit, s’ha anat repetint cada any. També s’ha recuperat, en un format diferent, el concurs de poesia eròtica.

El concurs de poesia eròtica es farà diumenge i serà l’acte de cloenda del Carnaval. Un Carnaval que també es veurà als aparadors dels comerços de la ciutat i que convida a petits i grans a viure uns dies de disbauxa i festa a la ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum