Aura Motor de Les Preses rep el premi Ichiban 2019

Aura Motor de Les Preses rep el premi Ichiban 2019. És el màxim guardó que dona Toyota als seus concessionaris pels seus bons resultats. L’empresa ha destacat perquè en tot l’any passat no ha tingut cap valoració neutre o negativa entre els seus clients, un aspecte que no s’ha produït en cap altre concessionari de la marca a nivell europeu.

El gerent d’Aura Motor, Jordi Teixidor, a la dreta, rep el premi de mans del president de Toyota España, Miguel Carsi

En japonès, Ichiban vol dir número 1. És la primera vegada que Aura Motor rep aquest reconeixement. El concessionari oficial Toyota de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya va vendre l’any passat 280 cotxes i té una penetració en el mercat de l’11’5%. El gerent de Toyota, Jordi Teixidor, ha destacat com han aconseguit ser el millor concessionari de l’Estat espanyol i un dels cinquanta millors de tot Europa.

Aura Motor ja va aconseguir el premi Brit que el reconeix com a millor concessionari de l’Estat. Precisament, el director de Toyota a Espanya, Miguel Carsi, ha destacat els bons resultats aconseguits per l’empresa de Les Preses i especialment el fet que en les enquestes que es fan post-venda als clients de la firma, no hi hagi hagut cap valoració negativa. Ni tant sols cap de neutre. El fet que siguin totes positives, diu Carsi, és un fet inusual.

Sobre la situació actual del sector automobilístic, Carsi ha destacat que malgrat la caiguda del mercat, Toyota ha aguantat bé durant el 2018 i part del 2019. El futur, però, el miren amb cautela i és que el Brexit pot portar fortes conseqüències econòmiques.

L’any passat, Toyota va vendre a Espanya 76.000 vehicles, essent el segon millor any de la última dècada. Els vehicles híbrids s´han convertit en l’estandard de la marca.

 

One Response to “Aura Motor de Les Preses rep el premi Ichiban 2019”

  1. Jaume Dorca

    Aura Motor no es d’Olot. Es de Les Preses.

    Respon

Respon