900 famílies de la Garrotxa rebran targetes moneder per suplir les beques menjador durant el coronavirus

La Garrotxa inicia el repartiment de les targetes moneder de les beques menjador. En total ajudaran a unes 900 famílies garrotxines, més de la meitat de les quals viuen a Olot. Són targetes recarregables que evitaran que es deixi de percebre una ajuda que va quedar aturada amb el tancament de les escoles.

900 famílies de la comarca es beneficiaran de les targetes moneder

En total són 1.400 targetes que es repartiran durant els pròxims dies a les 900 famílies garrotxines beneficiàries dels ajuts de menjador del Departament d’Educació. El repartiment es farà diferent a Olot que a la resta de comarca. A la capital de la Garrotxa s’ha habilitat el Pavelló Firal per fer entrega de les targetes personalment a les famílies. Ho explica l’alcalde d’Olot, Pep Berga, a aquesta emissora.

 

A la resta de municipis de la comarca, els mateixos ajuntaments lliuraran les targetes a aquelles persones beneficiàries. A Olot hi viuen més de la meitat de les famílies que rebran l’ajuda.

 

En total a Catalunya s’han repartit 144.000 targetes moneder, que suposen una inversió de sis milions d’euros. A la Garrotxa cada una té un valor de 40 euros.

Respon