Integra apadrina el pessebre de Sant Francesc

L’entitat es fa càrrec aquest any del disseny i muntatge d’una obra que el passat Nadal no es va exposar. L’entitat per a persones amb altres capacitats de la Garrotxa ha apostat per un pessebre que trenca amb la línia tradicional. Es podrà visitar fins al diumenge 6 de gener.

Imatge del nou pessebre de Sant Francesc (Ràdio Olot)


Després d’un any aturat, el pessebre de Sant Francesc torna a prendre vida i ho fa sota el paraigua de la inclusió i la integració. Un dels muntatges més populars de la ciutat per aquestes dates anirà a càrrec, aquest any, de l’entitat Integra. A partir d’aquesta setmana ja es pot visitar el pessebre i descobrir el treball que han fet els alumnes de l’associació garrotxina. La gerent d’Integra, Núria Fité, ressalta el treball en equip a l’hora de dissenyar i muntar l’obra.

 

El pessebre de Sant Francesc ha estat impulsat també per l’Associació Cultura d’Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura. La seva portaveu, Carme Grau, remarca la satisfacció per col·laborar amb Integra.

 

El pessebre d’Integra trenca la línia tradicional del pessebre de Sant Francesc i estarà situat a fora la capella, a l’esplanada del fortí. Compta amb diferents escenes. Ja està obert al públic i es pot visitar fins al diumenge 6 de gener.

Respon