Últimes hores de funcionament de l'Hospital Sant Jaume

Últimes hores de funcionament de l’històric Hospital Sant Jaume d’Olot. Aquest dissabte es fa el trasllat de tots als pacients cap al nou centre ubicat a les afores de la ciutat. Un canvi que ha obligat també a redissenyar les línies de bus… segons l’Ajuntament hi haurà connexió amb transport públic cada 5-7 minuts.

Un dels passadissos del nou centre (Jordi Altesa) 

 

Avui ja estan tancades les consultes externes, la rehabilitació i l’hospital de dia. El dia principal del trasllat serà dissabte. A partir de demà a les 8 del matí, urgències i parts ja s’atendran al nou edifici, ubicat a la zona del Pla de Dalt. Un canvi d’ubicació, del centre d’Olot a un extrem, que ha obligat a fer canvis en les 3 línies del bus: dues allarguen recorregut i a l’altra s’haurà de fer transbord. El regidor de mobilitat, Josep Ferrés, calcula que al nou edifici hi arribarà un bus cada 5-7 minuts. En concret, els usuaris de la línia B i C només notaran que el recorregut s’allarga fins al nou centre. En canvi, els usuaris de la línia A del TPO, la que cobreix Sant Roc i Bonavista hauran de fer transbord a un dels altres recorreguts.

 

Dilluns, dia 1

El dilluns el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha de funcionar amb normalitat. Tot i això, el gerent del centre, Carles Puig, calcula que estaran entre 6 i 12 mesos perquè tothom s’adapti al nou equipament.

Dilluns doncs serà el primer dia de normalitat al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Un centre que triplica l’espai actual i que ha suposat un important repte per a tots els professionals. Per tal de conèixer els canvis i viure l’ambient del primer dia, Ràdio Olot oferirà una programació especial aquest 17 de novembre. Començarà a les 12 del migdia amb un programa especial que s’allargarà fins a dos quarts de dues. A la tarda, a partir de les 5 i fins a dos quarts de vuit del vespre s’entrevistarà als protagonistes del nou centre.

Respon