A on hi ha revetlla de Sant Joan a la Garrotxa?

A 14 municipis de la Garrotxa celebren avui la revetlla de St. Joan. Cada un té les seves particularitats, però en cap d’ells hi falta el foc, la coca i els petards.

foguera

 

Argelaguer: a les 19h. es farà la recollida de la flama del Canigó. A les 21:30h. hi haurà un sopar popular, un concurs de coques i música en directe amb els grups: Lausana banany coco i pd_pasturant l’ovella negra.

Besalú: a les 23:00 a la Plaça de la Llibertat es farà la recollida de la flama i al Pont Vell el manifest, una foguera i es convidarà a moscatell i galetes.

Castefollit de la Roca: a les 18:00,del parador a la plaça major, rebuda de la flama i lectura del manifest.

Mieres: a les 20:30 concentració de bicicletes al Torn per rebre la flama del Canigó i dur-la fins al poble. A les 21:00 es farà un sopar i seguidament es podrà gaudir de coca i moscatell mentre s’encén la foguera.

Riudaura: la flama del Canigó també arribarà i a partir d’aquí encendran una foguera darrera del centre cívic. Es farà un sopar que acabarà amb coca i cava.

Sant Feliu de Pallerols: a partir de les 20:00 es farà la baixada de la flama del Canigó. A les 21:00 al Firal hi haurà un sopar popular i música a càrrec de VAN-DE-NIT.

Sant Jaume de Llierca: a les 18:00 arribarà la flama del Canigó i es farà un recorregut que començarà al pati de l’escola i acabarà al Centre Cívic. A les 18:30 es farà la lectura del manifest, escrit per Andreu Carranza i llegit pel grup de teatre “El Llumí”. Tot seguit, es farà l’encesa de la flama.

Montagut i Oix: a les 22:30 s’encendrà una foguera amb la flama del Canigó a la plaça major. També se servirà coca i cava.

Sant Joan les Fonts: la revetlla sempre coincideix amb la festa major del poble.

Santa Pau: a les 18:30h. es baixarà la flama del Canigó fins a Olot i després es tornarà a pujar a st. Pau. Els veïns organitzen després un sopar al carrer.

Tortellà: es farà una foguera popular al parc de Can Santaló.

Sant Aniol de Finestres: a les 21:00h. es farà un sopar al Local Social i seguidament hi haurà Disco Mòbil a càrrec del Jovent de Can Sidro.

Les Preses: A partir de les 9 del vespre a la Plaça de la Pedrera hi arribarà la Flama del Canigó i es faran fogueres. A les 21:30 es podrà cantar amb karaoke Garrotxa. Es serviran ossos d’espinada, botifarra i allioli. Seguidament, música Dj dels anys 80.

Olot: a les 19:00 la flama arribarà a la Rodona i es farà una cercavila amb els Trenkabaketes del Pont fins al passeig de la Muralla. Seguidament, es llegirà un seguit de poemes i es repartirà coca i moscatell. A les 19:30h. s’encendrà la foguera al passeig de la Muralla, es llegirà un manifest reivindicatiu i hi haurà un concert de La Criatura Verda.

Als municipis de Beuda, les Planes d’Hostoles, Sales de Llierca, Maià de Montcal, Sant Ferriol i la Vall de Bianya no es farà cap festa popular. A la Vall d’en Bas es faran diferents festes als diferents pobles.

Respon