Abel Solé s'acomiada de l'Estadi Municipal en un partit d'homenatge contra el Girona

Dotze temporades al primer equip, 437 partits jugats, cinc ascensos, quatre títols… Són els números que s’emporta Abel Solé. L’etern capità de la Unió Esportiva Olot s’ha retirat i s’acomiadarà de l’Estadi Municipal aquesta tarda en un partit molt especial contra el Girona. Abel jugarà els primers minuts.

Abel Solé, celebrant l’últim ascens a Segona B (Isaac Planella)

Amb el braçalet de capità i el 6 a l’esquena, Abel Solé ha estat tota una icona de la Unió Esportiva Olot. Els números diuen que ha estat el jugador més important de la història del club: els 437 partits jugats de manera oficial amb el primer equip (i encara s’hi haurien de sumar els que va disputar quan era juvenil) el converteixen en el futbolista amb més aparicions sobre el camp defensant la samarreta de l’Olot. Avui, a les set de la tarda, rebrà un homenatge a l’Estadi Municipal en la visita del Girona, de la Primera Divisió.

Abel ha dedicat tota una carrera futbolística al club de la seva ciutat –dotze temporades– amb l’única excepció de dos anys al Peralada. En total, l’exmigcampista de l’Olot ha conquistat dos títols de Tercera Divisió, un de Primera Catalana i un altre de Preferent, i ha viatjat de Primera Regional a Segona B amb cinc ascensos de categoria. Les dades parlen per si soles, però el començament, recorda Abel, no va ser fàcil.

Abel Solé jugarà els últims minuts amb la samarreta vermella de l’Olot aquesta tarda en el començament del partit amistós que els olotins disputaran contra el Girona. Rebrà el reconeixement del club i de l’afició en un Estadi on espera tornar més endavant desenvolupant una altra funció que encara no té clara.

El partit

L’Olot-Girona d’homenatge a Abel Solé es disputarà a les set de la tarda a l’Estadi Municipal, amb entrada gratuïta per als socis i un preu únic de dotze euros per al públic general. Els aficionats podran veure en acció l’Olot de Martín Posse, a només una setmana i un dia perquè comenci la lliga de Segona B al camp de l’Hércules, i també el nou Girona de Primera Divisió.

Respon