Acadèmics i professors debaten a la Vall d’en Bas els canvis educatius que presenta la covid-19

Una desena de ponents participen des d’aquest divendres en unes jornades organitzades per la Càtedra de Renovació Pedagògica a Can Trona. La cita s’allargarà fins demà dissabte, i inclourà taules rodones, xerrades i la presentació de diferents iniciatives pedagògiques de centres educatius del territori.

Foto: ACN


Es tracta de les primeres jornades de tardor que organitza la Càtedra de renovació Pedagògica de la Vall d’en Bas. Creada l’any passat, l’entitat vol ser un punt de trobada per poder avançar en els reptes de l’educació del futur. I un dels reptes més importants que el món educatiu ha d’afrontar d’immediat és la pandèmia de la covid. El director de la Càtedra, Jordi Feu, remarca que la situació actual serà protagonista de les jornades d’aquest cap de setmana.

 

Entre la desena d’actes que engloben les jornades, n’hi ha de caràcter teòric i de caràcter pràctic. Feu remarca que s’ha volgut combinar aquestes dues vessants i per això es presentaran experiències renovadores de dos centres educatius catalans.

 

Les jornades sobre renovació pedagògica començaran divendres a la tarda i s’allargaran fins dissabte. Hi participaran diferents veus catedràtiques i també professionals del món educatiu. Se celebraran de manera presencial a Can Trona, amb aforament limitat i inscripció prèvia de 50 persones, i de manera telemàtica també amb inscripció prèvia. En total s’espera que hi participin unes 200 persones.

 

Respon