Accés amb targeta, parcel·les a la gespa, torns per nedar i tots els serveis amb reserva prèvia; les novetats del CN Olot

Són algunes de les novetats que es trobaran els socis del Club Natació Olot. Les instal·lacions estan a punt per tornar a obrir dilluns que ve i, des d’aquest dijous, ja es poden fer reserves per internet.

No s’entrarà amb les empremtes dactilars, sinó amb una targeta magnètica que facilitarà el club als socis (CNO)

Aquesta setmana, les pistes de tennis i pàdel ja han recuperat l’activitat, però serà a partir de dilluns que ve, coincidint amb l’inici de la fase 2, quan els socis del Club Natació Olot podran utilitzar tots els serveis. L’únic dubte, a hores d’ara, és el gimnàs, tal com explica la presidenta del club, Gemma Soy.


El que ja podem explicar als socis del CN Olot és com s’ha preparat el club per reobrir les seves portes i els seus serveis i, per tant, quines novetats es trobaran a partir de dilluns. La primera, ja a la porta d’entrada.

L’accés al club

L’accés a les instal·lacions serà amb targeta magnètica i amb càmeres que prendran la temperatura.


Imatge de l’entrada (CNO)


Parcel·les a la gespa

Un cop a dins, els socis veuran marcat el recorregut que hauran de fer per anar a un lloc o a un altre. Fins i tot, estaran delimitades les parcel·les a la gespa.


Reserva prèvia i torns d’una hora

Per utilitzar una parcel·la, abans s’haurà hagut de reservar per internet o per telèfon. Passarà exactament el mateix amb qualsevol dels serveis del club: per jugar a un esport de raqueta, per anar al gimnàs o per nedar caldrà demanar cita prèvia. Tant a les piscines com al gimnàs, els torns seran d’una hora.


Només podrà nedar un nedador per carril

La distribució de les piscines

Per nedar, els socis del CN Olot podran utilitzar la piscina de 25 metres de la sala d’aigües (només un nedador per carril); per caminar a l’aigua, hi haurà dos carrils a la piscina d’ensenyament, i per banys d’oci, hi haurà la piscina exterior, el vas complementari de la sala d’aigües i una part de la piscina d’ensenyament. En aquests casos, no es podrà superar el 30% de l’aforament de cada espai. D’altra banda, la piscina de competició estarà reservada als esportistes federats.

Tothom podrà utilitzar els vestidors, però respectant les distàncies de seguretat.


El gimnàs

Les distàncies també s’hauran de tenir molt en compte al gimnàs. Per això, s’ha inhabilitat algunes màquines i s’ha establert un protocol específic.


Des d’avui dijous mateix, ja es podran fer reserves al web del Club Natació Olot: cnolot.cat. Els serveis del club es reprendran dilluns que ve, quan es passi a la fase 2, i algunes d’aquestes mesures es flexibilitzaran o canviaran quan s’arribi a la 3 i, posteriorment, a la “nova normalitat”.

One Response to “Accés amb targeta, parcel·les a la gespa, torns per nedar i tots els serveis amb reserva prèvia; les novetats del CN Olot”

  1. Jose Hidalgo

    Días y hora para natación

    Respon

Respon