Adrià Moreno deixa el Villefranche Beaujolais francès i busca un equip professional

El ciclista olotí vol fer el salt a Continental UCI i descarta continuar en una categoria amateur estrangera. El cap de setmana passat, va guanyar el Trofeu Festes del Tura d’Olot per tercera vegada.

Adrià Moreno, al Trofeu Festes del Tura (Marcos Garcia López/FCC)

Adrià Moreno només firmarà per un equip estranger si és de Continental UCI. L’olotí, de 29 anys, té entre cella i cella fer el salt a categoria professional i, si no ho aconsegueix, descarta continuar lluny de casa en un equip amateur. Ho ha explicat en declaracions a Ràdio Olot.


Ja fa sis temporades que Adrià Moreno va començar la seva aventura a l’estranger. Les tres primeres les va fer a Anglaterra i aquestes tres últimes a França. La darrera ha estat la més complicada per culpa del coronavirus. La pandèmia va deixar Adrià Moreno i tots els ciclistes sense curses durant cinc mesos. Les primeres no es van disputar fins a principis d’agost i des d’aleshores fins ara Moreno creu que…


Seguint el protocol, diumenge passat Olot va viure la 66a edició de la Cursa Festes del Tura. Adrià Moreno es va proclamar campió amb 20 segons d’avantatge sobre el segon classificat, David Gómez. És la tercera vegada en cinc edicions que l’olotí guanya la cursa de casa seva.


Adrià Moreno també va guanyar el Trofeu Festes del Tura el 2016 i el 2019.

Respon