Afectacions al trànsit a la carretera de la Canya

Durant tot aquest dimarts, la sortida d’Olot per la carretera de la Canya estarà tancada al trànsit. S’hi faran treballs d’afaltatge i els vehicles hauran de passar per les Tries. En canvi, per entrar a la ciutat, la carretera sempre estarà oberta.

La carretera de la Canya (David Planella)

La Generalitat de Catalunya assumeix l’actuació al ferm de la carretera de la Canya, que consisteix a arranjar els flonjalls de la via d’accés a Olot. Per això, el trànsit només es tanca de sortida de la ciutat; de la rotonda de la Rodona fins al carrer d’Esteve Molas. Els vehicles s’hauran de desviar per la carretera de les Tries i, si volen tornar a enllaçar amb la de la Canya, hauran de passar per la ronda de les Mates. En canvi, el trànsit d’entrada a Olot des de la rotonda de Can Minguet fins a la rotonda de la Rodona sempre estarà obert.

Aquest és el segon capítol del pla d’asfaltatge que l’Ajuntament d’Olot farà aquest estiu. El primer ha començat aquest dilluns amb els primers treballs al tram de la ronda de les Fonts i el carrer de Sant Miquel. En tots dos casos, l’Ajuntament calcula que no es podrà circular o es podrà fer de manera interminent (en horari diürn i entre setmana) durant els propers quinze dies. Fora de l’horari laborable de l’obra, hi haurà un pas de vianants obert. Els veïns de la zona afectada sempre disposaran d’accés als seus habitatges.

Respon