Agustí Llop es compromet a tenir la depuradora i el centre cívic de Riudaura en funcionament durant el pròxim mandat

El futur alcalde del poble ha explicat que són problemes endèmics del municipi i que l’objectiu del nou govern serà desencallar-los. Llop no descarta tornar a fer una consulta si s’ha de modificar part del projecte de l’edifici d’RCR.

Imatge del centre cívic de Riudaura (Pau Masó)


Actualment el projecte de reforma del centre cívic de Riudaura té garantit el 75% del finançament. El 25% restant depèn dels pressupostos de la Generalitat que encara no estan aprovats. Mentre no arribi el finançament pendent, Agustí Llop farà el projecte per fases i, si cal, modificarà la proposta aprovada fa uns mesos per l’antic govern. El futur alcalde no descarta tornar a fer una consulta als veïns de Riudaura si s’han de fer canvis. Així ho ha dit en declaracions a Ràdio Olot.

 

La depuradora és l’altre objectiu que el nou equip de govern té per aquests quatre anys. A hores d’ara el projecte està fet i elaborat, només falta que l’Agència Catalana de l’Aigua confirmi el pressupost que hi destina. Segons Llop, si és necessari l’Ajuntament pot assumir una part de la inversió.

El nou equip de govern es mostra confiat de poder complir tots els punts del programa electoral. També han deixat clar que seguiran amb el model de gestió transparent de l’antic consistori rendint comptes cada tres mesos davant els veïns i veïnes de Riudaura.

Respon