Aigua potable a les Carreres, la principal inversió de Junts per Catalunya a Sant Aniol

És la promesa electoral de Francesc Oliveras.  L’altre alcadable, Ferran Tetas d’Independents per Sant Aniol, no ha volgut participar en el debat de Ràdio Olot.

Francesc Oliveras als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Si el 26 de maig Francesc Oliveras torna a ser alcalde de Sant Aniol de Finestres, té clar que substituirà totes les instal·lacions d’aigua potable del nucli de les Carreres, acció que permetrà la posterior pavimentació de la zona. Aquesta serà la principal inversió del candidat de JuntsxCatalunya.

 

Un altre dels aspectes a millorar és l’incivisme que es viu al poble, sobretot pel que fa a la recollida de residus. Per combatre aquesta problemàtica s’instal·laran càmeres a la deixalleria i als contenidors d’escombraries de Sant Aniol. D’aquesta manera, es podran controlar aquests punts de conflicte i advertir als veïns quan no actuïn correctament.

 

Per Francesc Oliveras, candidat de JuntsxCatalunya, aquesta serà la cinquena vegada que es presenta a les eleccions municipals de Sant Aniol. Per Ferran Tetas, alcaldable d’Independents per Sant Aniol, aquesta serà la seva primera candidatura.

 

Poble a poble: Sant Aniol

Respon