Alan Baró guanya el premi de Ràdio Olot a millor jugador de la temporada de l'Olot

El central de Darnius ha estat el líder de la millor defensa de la lliga i no s’ha perdut ni un sol minut. Per nombre de partits jugats, està renovat automàticament per la temporada que ve, igual que Pol Ballesté i Jordi Masó. Ha passat pel ‘Tercer Temps’.

Alan Baró, abraçat amb Xumetra, el segon classificat al rànquing de millors jugadors de la temporada (Nuri Marguí/UEO)

Recupera la tertúlia de l’Olot i la conversa amb Alan Baró al ‘Tercer Temps’


És el premi a la regularitat. Cap altre jugador de la plantilla de l’Olot ha jugat tots els minuts de la temporada; ni tan sols el porter Pol Ballesté, suplent a Llagostera i a la Copa del Rei. Alan Baró ha estat indiscutible per a Raúl Garrido i ha complert amb escreix. Tant que ha estat escollit MVP 2019-2020 per Ràdio Olot. Al final de cada retransmissió, l’equip d’esports d’aquesta casa ha anat triant els millors jugadors de cada partit i el central de Darnius ha estat el més puntuat. Ha sumat 21 punts, sis més que el segon classificat, Jordi Xumetra, i vuit més que el tercer i el quart, Pol Ballesté i Arnau Comas. José Antonio Soler, Pep Chavarría i Hèctor Simón són els següents del rànquing. Dels set primers classificats, cinc són de la zona defensiva de l’equip. No és casualitat: l’Olot ha estat l’equip menys golejat del grup tercer de Segona B (19 gols en 28 jornades), i Alan Baró ha estat el líder de la defensa.


Alan Baró té 34 anys (en farà 35 al juny) i està en plena forma. La prova és que aquesta temporada no ha tingut lesions i ho ha pogut jugar tot. Fins i tot, ha marcat dos gols en jugades d’estratègia.


Alan Baró, a la tertúlia del ‘Tercer Temps’ amb David Planella, Eduard Llinàs i Joel Sebastian

Amb contracte

Per partits jugats, el central ja ha renovat automàticament amb l’Olot. Tenia aquesta clàusula al contracte i l’ha complert. No s’ha de preocupar pel seu futur, i diu que des que va arribar fa dos anys mai ha tingut la intenció de canviar d’aires. A Olot, a prop de casa, s’hi sent valorat i hi ha trobat estabilitat. I, com ell, altres gironins. Alan Baró espera que renovi gran part de la plantilla i el cos tècnic.


De moment, Alan Baró i Pol Ballesté, per partits jugats, i Jordi Masó, amb contracte fins al 2022, són els primers jugadors de la plantilla actual renovats per la que ve. El director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, ja ha començat a parlar amb la resta per intentar-los retenir. L’objectiu és començar el proper curs amb un equip molt semblant al d’aquest.

Respon