Albert Batalla, un porter sub-23 per competir amb Pol Ballesté

Es tracta d’un porter lleidatà de 22 anys que arriba a l’Olot procedent de l’Almeria B. Batalla és alt, té bon joc de peus i ja ha jugat una quinzena de partits a Segona B. Sergi Raset el veu capaç de competir amb Ballesté.


L’endemà de la sortida de Marc Vito al Manresa, la Unió Esportiva Olot ha confirmat l’entrada d’Albert Batalla. Amb el canvi de peces a la porteria, el club olotí allibera una fitxa de major de 23 anys i n’omple una de sub-23. Ara bé, el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, diu que això no vol dir que Batalla vingui a completar cap quota. El veu amb prou potencial com per fer la competència a Pol Ballesté, el porter menys golejat d’aquesta temporada a Segona B. Batalla és alt (1,88 m) i, com Ballesté, també destaca amb el peu.


Albert Batalla té 22 anys, és nascut a Balaguer i format al Club Atlètic Segre, des d’on va fer el salt al futbol base del Barça. El 2015, però, va fer les maletes cap a l’Almeria. En aquestes últimes sis temporades, Batalla ha jugat, primer, amb el juvenil i, després, amb el filial del club andalús. Aquesta darrera temporada només ha disputat tres partits a la Tercera Divisió, però l’any passat en va jugar quinze a Segona B. El porter de la Noguera té ganes de passar pàgina i fer un pas més en la seva carrera. L’Olot li ha donat aquesta oportunitat.


Porter golejador

El nom d’Albert Batalla es va fer sentir fa dos anys, quan es va convertir en l’heroi de l’Almeria B en una ronda de promoció d’ascens contra l’Arandina. I no va ser per les seves aturades, sinó pel gol que va marcar al temps afegit quan va pujar a rematar un córner. Gràcies a aquella diana històrica, el filial andalús va arribar a la final del play-off i va acabar pujant a Segona B.

Ara, per a Batalla, l’Almeria ja és passat. El seu present i el futur són a Olot, on s’estarà fins al 30 de juny del 2021. Ha firmat per una temporada.

Respon