Albert Blázquez enceta el capítol de les renovacions de jugadors a l'Olot

El club olotí anuncia el primer acord de renovació amb un jugador. Blázquez, l’únic garrotxí de la plantilla actual, s’afegeix a Jordi Masó, Pol Ballesté i Alan Baró, que ja tenien contracte.

Blázquez, un dels jugadors importants de la plantilla (Nuri Marguí/UEO)

La Unió Esportiva Olot va començar la planificació de la temporada que ve per als fonaments firmant la continuïtat de Raúl Garrido i Kevin Martínez com a entrenadors i, poc a poc, s’anirà assegurant una bona construcció de la plantilla. S’assemblarà molt a la d’aquest curs i, per això, a partir d’ara s’espera una cascada de renovacions de jugadors. La primera, la d’Albert Blázquez, però després d’aquesta, n’arribaran moltes més que ja estan tancades. Ho confirma l’entrenador, Raúl Garrido, a Ràdio Olot.


En el cas de Blázquez, el defensa besaluenc començarà la seva sisena temporada a l’Olot. Té 28 anys i és un dels referents a la zona defensiva de l’equip. Lateral de posició natural, s’ha reconvertit a central en el 3-5-2 de Raúl Garrido i ha guanyat importància en el sistema gràcies a la seva bona sortida de pilota. Blázquez, a més, és un dels capitans de l’Olot; hi va arribar el 2015 procedent del Vila-real B i, actualment, és l’únic garrotxí de la plantilla. Aquesta temporada, ha estat quatre mesos fora de combat per culpa d’una lesió a l’abductor, però abans que arribés el coronavirus, ja havia reaparegut i havia jugat de titular els últims cinc partits.

Albert Blázquez ha renovat per una temporada més, fins al juny del 2021, i s’ha afegit al porter Pol Ballesté, al defensa Alan Baró i al migcampista Jordi Masó com a jugadors amb contracte a l’Olot.

Respon