Albert Blázquez, un lateral dret garrotxí de nivell per a l'Olot

El club ha tancat el fixatge del jove jugador besaluenc. Blázquez, de 23 anys i experiència a la Segona B, ha jugat al Vila-real B les últimes tres temporades.

blazquez-agustí2

Blázquez, amb el president de l’Olot, Joan Agustí (UEO)

La Unió Esportiva Olot ha tancat el fitxatge del que considera que és el lateral dret ideal que substituir Jordi Calavera: Albert Blázquez és garrotxí, de Besalú, coneix l’Olot i la categoria, perquè prové del Vila-real B, és de perfil ofensiu i s’adapta perfectament a les característiques del joc que vol practicar l’equip de Rodri. De fet, ell mateix va elogiar el futbol dels olotins quan va tornar a la Garrotxa amb la samarreta del Vila-real B.

Albert Blázquez és jove, aquest any ha fet 23 anys i ha acabat l’etapa de sub-23 al Vila-real, on tenia una temporada més de contracte. Ha estat titular al lateral dret els últims tres cursos. El darrer, amb Paco López a la banqueta. L’entrenador del filial groguet ja va apuntar que Blázquez té “unes grans condicions” i “molt de futur” quan va passar per l’Estadi Municipal d’Olot, fa poc més d’un mes.

Albert Blázquez és el sisè fitxatge de la Unió Esportiva Olot, després dels del porter Conesa, el mitjapunta Sergio Ortiz, l’extrem Gato, el porter Conesa i els centrals Juanjo Prior i Aridane Hernández.

El cas Aridane

Aridane, però, es podria fer enrere si les informacions que arriben des de Cadis acaben sent certes. Alguns mitjans locals apunten que el club gadità és a un pas de fitxar un jugador que ja ha firmat amb l’Olot. Hi ha una clàusula al seu contracte segons la qual podria marxar si li arriba una oferta de Segona A, però el Cadis s’ha quedat a Segona B.

El club olotí es remet al seu contracte i assegura que, a hores d’ara, és jugador de la Unió Esportiva Olot. No es pot descartar res, perquè el Cadis, econòmicament, s’assembla més a un club de Segona A que no pas de Segona B.

Respon