Albert Rubirola, nou president del CE Olot: “Hi ha una proposta de fer un grup de muntanya per a joves”

Rubirola ha agafat el testimoni de Ramon Regí, que ha deixat el càrrec després de set anys. Rubirola diu que el seu repte és mantenir l’estructura actual del centre en un context molt complicat. Ja ha hagut de suspendre les 24 Hores a Muntanya i la Pocatraça pel coronavirus. Un dels nous projectes que té a sobre la taula és la creació d’un grup de joves.

Ramon Regí i Albert Rubirola, a la seu del CE Olot (David Planella)

Escolta la conversa amb Albert Rubirola i Ramon Regí al ‘Tercer Temps’

(últims 15 minuts del programa)


El Centre Excursionista Olot acaba de celebrar 50 anys i té 2.000 socis. Ha tocat sostre en plena pandèmia, quan el context és més complicat. Resistir i mantenir l’estructura que s’ha creat és el repte de la junta directiva que ara presideix Albert Rubirola. Ha substituït Ramon Regí al capdavant del centre.

 

De moment, aquest 2021, el CE Olot ja ha hagut de suspendre les 24 Hores a Muntanya i la Pocatraça que s’havia de fer a principis de març. El coronavirus, però, no impedirà que neixin noves iniciatives. La més avançada és la creació d’un grup de muntanya per a joves que es debatrà aquest divendres en la primera junta de la nova etapa.

 

El jovent és el futur del CE Olot i, en aquest sentit, la salut és molt bona. Hi ha 33 monitors joves i més de 300 nois i noies a la secció de mainada. Albert Rubirola creu que és la joia de la corona, un dels principals llegats que ha deixat el president anterior. Ramon Regí ha estat al capdavant del club els últims set anys i creu que havia arribat el moment de passar el testimoni. Això sí, continuarà sent soci del CEO i ajudant en el que faci falta, i fins i tot es planteja fer el salt a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Ja té una proposta per incorporar-se a la junta de la FEEC.

 

Ramon Regí i Albert Rubirola ho han explicat en una conversa al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot. Regí ha deixat el CE Olot equilibrat econòmicament i en un gran moment, i Rubirola li agafa el relleu acompanyat d’una junta directiva continuista que només té dues noves incorporacions: Joan Nadal i Jordi Quellos.

Respon