Cocktail Class

Alberto Toril demana pas

Dos gols en els dos últims partits situen el jove davanter mallorquí a la ‘pole position’ per tornar a ser titular
| 16 de gener de 2018

Dos gols en els dos últims partits situen el jove davanter mallorquí a la ‘pole position’ per tornar a ser titular contra el Badalona. Raúl Garrido, que diumenge també va donar l’oportunitat a Blázquez i Alfredo, celebra la competència que hi ha a la plantilla i diu que jugarà qui més s’ho mereixi durant la setmana.

Toril celebra el gol contra l'Hércules de la setmana passada (Isaac Morchón/UEO)

De “falten davanters” a “ara tenim massa opcions”. Aquesta frase ha ressonat els últims dies a l’entorn de la Unió Esportiva Olot. El 3-4-2-1 que Raúl Garrido ha consolidat a l’alineació fa que l’equip només jugui amb un sol davanter centre a la punta de l’atac. Per a aquesta posició, l’entrenador valencià ha triat tres vegades Marc Mas, a qui s’estima més veure a la zona de la mitja punta, dues Uri Santos i dues més Alberto Toril. El jove davanter mallorquí va ser titular al camp del Sabadell una setmana després d’haver marcat l’1-1 contra l’Hércules. A la Nova Creu Alta va tornar a sucar (va fer el 0-2 amb una rematada de cap) i va demostrar que és un davanter que rendibilitza bé els pocs minuts que juga: n’ha disputat gairebé 500 i ha anotat tres gols a la lliga i un a la Copa.

Cosme, a poc a poc

Contra el Sabadell, també va jugar Marc Cosme. El davanter valencià va debutar amb la samarreta de l’Olot a la segona meitat substituint precisament Toril en el minut 66. La seva intenció és fer-se un lloc a l’alineació i per això necessita una adaptació.

Uri vol tornar-hi

Cosme intentarà tenir més minuts diumenge contra el Badalona, l’equip amb qui va jugar la primera part de la temporada. També s’entrenarà per tornar a jugar Uri Santos, que diumenge passat es va asseure la banqueta a la Nova Creu Alta i nova tenir participació. L’entrenador, Raúl Garrido, diu que donarà oportunitats a tots els jugadors que demostrin merèixer-ho i parla del cas de Toril.

L’Olot avui fa festa i demà dimecres tornarà a la feina per preparar el partit de diumenge. A dos quarts de cinc de la tarda, rebrà el Badalona a l’Estadi Municipal.