Aleix Prunés torna a Tercera Divisió amb el Figueres d'Edu Vílchez

Després d’un últim any mogut, l’exporter de l’Olot espera trobar continuïtat a Vilatenim. Aleix ja és el quart garrotxí del conjunt empordanès.

aleix figueres

 

Aleix Prunés, presentat com a nou porter del Figueres (UE Figueres)

La temporada vinent, Aleix Prunés vestirà la samarreta del Figueres. L’exporter de la Unió Esportiva Olot arriba a la capital de l’Alt Empordà després d’una temporada moguda en què ha passat pel Banyoles de Primera Catalana i pel Besalú de Segona Catalana. Fa uns dies, va estar a punt de comprometre’s amb la Jonquera, però una trucada del Figueres el va fer tornar a Tercera Divisió, on no juga des de l’etapa a la Unió Esportiva Olot. El tècnic del conjunt figuerenc, Edu Vílchez, ha estat una peça clau en el seu fitxatge. El porter subratlla, en declaracions a Ràdio Olot, que lluitarà per disputar els màxims minuts possibles a Tercera.

A dia d’avui, amb la incorporació d’Aleix i les renovacions de Roger Vidal, Ferran Grau i Ramon Masó, el Figueres ja té quatre jugadors garrotxins. Són dos més dels que té la Unió Esportiva Olot de Segona B. Aleix assegura que li sap greu i que no li agrada la política de fitxatges del seu exequip.

Als quatre jugadors garrotxins que té ara el Figueres, se’ls podria afegir Èric Vilanova, si, finalment, el jove migcampista olotí no tingués lloc a l’Olot de Segona B i decideix tornar a l’equip on ha jugat des del mercat d’hivern en qualitat de cedit.

 

Respon