Àlex Escudero, el garrotxí que ha completat la Titan Desert

És el repte de bici de muntanya més important del món. El ciclista del CC Bas va recórrer el desert del Marroc durant sis etapes i va acabar dins del TOP-100 d’una classificació final formada per més de mig miler de ciclistes.

Escudero, a l’estudi 1 de Ràdio Olot

La Titan Desert és un Dakar de bici de muntanya, una competició de resistència formada per sis etapes al desert del Marroc. Tota una experiència per als ciclistes que la viuen, perquè han de pedalar a la sorra, superar les dunes i resistir a temperatures tan altes que superen els 50 graus. Un garrotxí sempre podrà dir que ho va aconseguir. És Àlex Escudero.

En una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, aquest ciclista de 32 anys, nascut a la Canya, ha explicat com va resistir a les sis etapes al desert del Marroc. Les va acabar totes i, al final, va entrar al TOP-100 de la classificació general amb un temps de 23 hores, 58 minuts i 25 segons. Va quedar 91è, una posició molt meritòria si tenim en compte que van sortir a competir 542 ciclistes. Escudero diu que la clau va ser superar les dunes, cosa que abans de marxar el preocupava molt.

Per participar a la Titan Desert, Àlex Escudero es va preparar durant mig any. Físicament i mentalment, però també econòmicament. Va haver de buscar patrocinadors per poder-se pagar el viatge i la inscripció. Al final, tot plegat va valer la pena.


Recupera l’entrevista sencera al tram final del ‘Tercer Temps’

Respon