Alfredo marxa traspassat al Castelló

El jove extrem deixa l’Olot després de tres temporades jugant al primer equip i fitxa per un dels clubs amb més història i pressupost de Segona B. El Castelló ha hagut de passar per caixa per emportar-se’l.

Alfredo s’acomiada de l’Estadi Municipal (Andrea Bolcato/UEO)

El Castelló s’emporta Alfredo Gutiérrez. El club orellut ha pagat una quantitat econòmica en forma de traspàs per fer-se amb el jove extrem de Sant Roc, que tenia contracte en vigor amb l’Olot. Les dues entitats han acordat no fer pública la xifra, però el director esportiu, Sergi Raset, la defineix així en declaracions a Ràdio Olot.


En una carta de comiat, Alfredo ha donat les gràcies al club, l’afició i els companys i ha explicat que ha estat una decisió “difícil, però crec que encertada”. L’olotí viurà la seva primera experiència lluny de casa, i ho farà en un equip que aquesta temporada passada ha patit per salvar-se en el mateix grup que l’Olot, però que té història, massa social i pressupost per mirar cap amunt el curs que ve. Sergi Raset diu que la seva sortida genera sentiments contraposats.


Format al planter olotí, Alfredo va debutar amb el primer equip quan encara era juvenil. Ramon Maria Calderé li va donar una oportunitat a Tercera Divisió i la va aprofitar. El salt a Segona B no va frenar la seva progressió i, poc a poc, Alfredo es va anar traient l’etiqueta de revulsiu i va demostrar que també podia ser important des del minut u. Aquesta temporada passada, amb Raúl Garrido, l’extrem va jugar tant de carriler com de davanter, i va millorar en tasques defensives. També va marcar dos gols; un d’ells, curiosament, al camp del Castelló.

Alfredo Gutiérrez és el segon jugador format al planter de l’Olot que marxa traspassat. El primer va ser el lateral Jordi Hostench, l’estiu del 2014, a l’Elx.

Respon