Alumnes de l'EASD han il·lustrat el llibre guanyador del segon concurs literari ‘Joan Petit'

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha participat en la il·lustració del conte guanyador del concurs de relats de la Fundació Joan Petit que lluita contra el càncer infantil. En el primer volum van fer només la maquetació i ara han tingut tota la responsabilitat de donar vida a l’obra.

 Presentacio conte Joan Petit (Jordi Altesa)

La presentació del llibre (Jordi Altesa)

La Fundació Joan Petit té per objectiu ajudar de manera directa o indirecta als nens que tenen càncer i fer divulgació de la malaltia. Olot ja va ser el 2010 seu de la festa anual de l’entitat per tal de recollir fons. És una entitat de lluita contra el càncer des d’un vessant també esportiu, en concret del món de l’hoquei. El Club Hoquei Olot és un dels col·laboradors i que va fer possible el naixement d’un gegantó per la Fundació Joan Petit. Des de fa tres anys que es convoca un concurs literari per tal de fer edicions de llibres pensades per repartir als hospitals catalans que tenen planta d’oncologia infantil.

Des de la Fundació, Joan Torner ha explicat que el primer volum el va dissenyar Pilarín Bayés i que ara volen donar el pas a nous dissenyadors. I la dissenyadora de la portada del segon conte guanyador del Joan Petit és Mònica Esteo. Esteo és alumna del cicle formatiu de grau superior de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i ha explicat que per ella és un “somni”.

Els premis han arribat aquest any ja a la tercera edició del premi Joan Petit de contes per a nens. La Fundació ja té setze anys d’història.

Respon