Álvaro Salinas vol continuar la seva progressió a l'Olot

El davanter de moda de l’equip ha renovat per una temporada més. En el seu primer curs a l’Olot, s’ha erigit com el golejador més rendible: ha marcat set gols en menys de 1.000 minuts. I ha acabat sent titular indiscutible. 

Salinas, celebrant un gol aquesta temporada (Nuri Marguí/UEO)

Així avança la construcció de la plantilla de l’Olot


Nascut a Albatera (Alacant) i procedent de l’Hércules, on es va formar, Álvaro Salinas va ser el jugador que la temporada passada va arribar de més lluny a la Unió Esportiva Olot. La seva adaptació a l’equip i a l’estil de joc de Raúl Garrido no va ser fàcil i prova d’això és que a la primera volta va tenir un paper més aviat secundari. De fet, el 6 d’octubre, Raúl Garrido li enviava aquest missatge.


I ho va acabar demostrant. A mesura que va avançar la temporada, el rendiment de Salinas va anar ‘in crescendo’ i, a còpia de treball i de gols en pocs minuts, es va anar guanyant la confiança de l’entrenador. Al final, en va marcar set en 952 minuts i va acabar sent titular en els últims set partits abans del coronavirus. I les paraules de Garrido van canviar.


En el moment més dolç de l’Olot, Salinas va formar una societat molt productiva amb Jordi Xumetra. Malgrat no ser davanters centres naturals, tots dos van acabar la temporada empatant a set gols al capdavant de la taula de màxims golejadors de l’equip. Just abans que el coronavirus aturés la temporada, Salinas deia això.


Ho podrà continuar fent la temporada que ve, perquè ha renovat fins al 2021. En aquests últims dies, l’Olot ha anat per feina i ja ha lligat la continuïtat dels seus dos millors davanters: Salinas i Xumetra. En aquesta línia, queda per resoldre el futur de Kilian Grant i de Moha Chabboura (Peque estava cedit i ha tornat al Barça).

Respon