ANC i Òmnium Garrotxa ompliran 10 autocars per assistir a la manifestació del 26-O a Barcelona

Les dues entitats sobiranistes creuen que cal seguir mobilitzats contra la sentència i esperen que la concentració de demà sigui multitudinària.

La manifestació d’aquest dissabte es preveu que sigui semblant a la de la Diada


Més de mig miler de garrotxins assistiran demà a la manifestació contra la sentència que han convocat un centenar d’entitats civils. Entre elles hi ha actors sobiranistes com Òmnium i ANC, però també hi ha sindicats com la Intersindical o membres d’UGT. Com és habitual, a la Garrotxa s’han organitzat autocars per assistir a la manifestació. La presidenta d’Òmnium, Núria Batallé diu a Ràdio Olot que l’objectiu és “la llibertat”.

 

Per la seva banda, el president de l’ANC a Olot, Josep Ferrés, creu que cal seguir mobilitzant-se contra la sentència i assegura que aquesta no serà l’última convocatòria.

Cremar contenidors és violència?

Des de l’ANC també condemnen la repressió policial dels últims dies i creuen que la crema de contenidors està “dins els límits de la protesta”.

 

La manifestació d’aquest dissabte a Barcelona se celebrarà al carrer Marina a les cinc de la tarda. Serà una nova ocasió per tornar a mesurar el pols de la mobilització ciutadana després de gairebé dues setmanes de protestes i aldarulls al país.

Respon