Animal, Alidé Sans i els Atupa al cinquè Beuda Calling aquest divendres

El festival Beuda Calling arriba la seva cinquena edició aquest divendres. L’objectiu dels organitzadors és fer pujar gent a un dels municipis amb menys habitants de la comarca.

Beuda Calling

El Beuda Calling és un festival inquiet que continua innovant any rere any. En aquesta edició, aposten per grups coneguts. Actuaran Alidé Sans, Animal, Atupa i els dj’s Pasturant l’ovella negra. Precisament els organitzadors ressalten que el públic pot variar molt segons els grups. En declaracions a Ràdio Olot, el regidor de festes de Beuda, Gerard Tubert ha explicat que Sans i Animal estan enfocats per un públic d’ entre 20 i 30 anys, en canvi Atupa es dirigeix a un públic més adolescent.

Portar veu femenines 

Un dels propòsits de Beuda Calling és portar a l’escenari una veu femenina, aquest any és Alidé Sans que canta amb aranès. Animal és el grup més espera que està tenint molt d’èxit amb la seva cançó “Només amb tu”. Ha actuat al festival Clownia i també ho farà al Canet Rock.I finalment, Atupa canta en valencià i les seves cançons són d’estils com el hip-hop, el rap o el dubstep. Tubert espera que la varietat d’estils permeti un públic més ampli.

Més assistents que habitants? 

El Beuda Calling espera congregar més espectadors que habitants té el poble, entorn a uns 200. La clau de l’èxit, com afirma Tubert, són les ganes de fer-ho bé. El concert començarà a les 23:30h a la plaça major i l’entrada val 6€.

Respon