Aniol Mangas, sobre el seu retorn a l'Hoquei Olot: “La gent de fora em diu que estic boig, però és el que em fa més il·lusió”

L’olotí ha descartat ofertes de l’OK Lliga i de l’estranger per tornar a l’Hoquei Olot. Amb 27 anys, està convençut que ara li arriben els millors anys com a jugador i els vol gaudir amb l’equip de casa seva. Diu que no fitxa per l’Olot per passar l’estona: té l’ambició de pujar a l’OK Lliga Plata.

Aniol Mangas prové del Girona de l’OK Lliga (Girona CH)

El nom d’Aniol Mangas cada any sonava per reforçar el primer equip de l’Hoquei Olot, però el seu fitxatge sempre semblava lluny. L’olotí s’havia consolidat a l’OK Lliga i encara hi tenia molt de recorregut. Aquesta temporada, havia estat important al Girona, el cinquè classificat, on havia jugat molts minuts i havia marcat set gols. Però amb 27 anys, i conscient que aquesta és la millor edat de la carrera d’un jugador, Mangas ha decidit tancar una etapa a la màxima categoria i tornar a l’Hoquei Olot.


Mangas baixa dues categories per poder tornar a jugar al club de la seva vida, on es va formar com a jugador. En declaracions a Ràdio Olot, reconeix que el Girona el volia retenir i que havia rebut altres propostes de l’OK Lliga i de l’estranger, però està convençut que, encara que algú el prengui per boig, ha pres la millor decisió.


“No vinc a passar l’estona”

Aniol Mangas es mor de ganes de jugar al pavelló d’Olot, quan el coronavirus ho permeti, amb la graderia plena i formar part d’un equip que coneix perfectament. Vuit dels deu jugadors que té són del planter i amb ells l’Hoquei Olot ha arribat a competir contra els millors a Nacional Catalana. Ha jugat dos play-offs consecutius i Mangas espera posar el seu granet de sorra per ajudar-lo a disputar-ne un altre i acabar pujant a l’OK Lliga Plata.


Aniol Mangas, que coincidirà a l’equip amb el seu germà Joan, és el primer reforç de l’Hoquei Olot per a la temporada que ve. A banda de ser jugador, també continuarà fent de coordinador esportiu de l’entitat, una tasca focalitzada principalment en els equips de base.

Respon