Anna Barnadas: “Tothom qui vulgui governar s'haurà d'adaptar als tempos de l'Ajuntament”

A l’entrevista de Ràdio Olot, la candidata d’ERC va enviar un missatge directe a la CUP. Barnadas respecta l’assemblearisme dels cupaires, però creu que tothom qui vulgui fer govern haurà de tenir “la maduresa suficient per saber com s’ha de governar una ciutat”. 

Anna Barnadas als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Ara mateix, el pacte entre la CUP i ERC és un dels que més possibilitats té de produir-se després de les eleccions municipals. A la pregunta de si la forma organitzativa dels cupaires serà un hàndicap, els republicans responen que “tothom s’haurà d’adaptar als tempos de l’ajuntament” a l’hora de governar. Ho ha dit la cap de llista d’ERC, Anna Barnadas, a l’entrevista de Ràdio Olot.

 

Més enllà dels pactes, Barnadas també ha aclarit que la compra del volcà Garrinada no es tirarà endavant si s’ha de fer amb diners de l’Ajuntament. ERC ha proposat adquirir el volcà per potenciar-lo turísticament.

 

En matèria d’habitatge, ERC aposta per sancionar aquells propietaris que tinguin pisos buits i parla d’expropiar amb la boca més petita. En matèria de cultura creu que cal repensar el Museu dels Sants i proposa convertir-lo en el Museu d’Història i Cultura Popular d’Olot.

 

RECUPERA L’ENTREVISTA

Respon