Anna Roca es desconfina portant al món real els contes que explicava al món digital

Aquest dijous a la tarda, a l’Hospici, explicarà contes curts tal com feia per Instagram durant el confinament. Serà la primera actuació amb públic de l’actriu i directora teatral olotina després de moltes setmanes.

Imatge: Olot Cultura

Anna Roca es podrà retrobar avui a la tarda amb tots aquells nens i nenes que durant el confinament van ser a l’altra banda de la pantalla per escoltar els seus contes. Aquella experiència que va funcionar tan bé per Instagram ara tindrà la seva versió presencial. La d’avui serà la primera actuació amb públic de l’actriu i directora teatral olotina. Reconeix que ho trobava molt a faltar.


Avui dijous, de 5 a 7 de la tarda, a l’Hospici, Anna Roca explicarà un conte cada quinze minuts. Serà a grups reduïts de públic que aniran entrant i sortint. La mateixa protagonista explica la dinàmica d’un espectacle que ha titulat ‘Somiacaixes’.


Les entrades per qualsevol d’aquestes sessions de quinze minuts costen dos euros; estan a la venda per internet, al web d’Olot Cultura, i es podran comprar fins una hora abans de l’espectacle, que començarà a les 5 de la tarda a l’Hospici. Es demana als espectadors que portin el seu coixí o la seva cadira plegable per seure.

Respon