Anna Roca uneix teatre i ciència en la seva nova obra

S’anomena ‘Quàntica’ i està inspirada en la sèrie infantil ‘El Món d’en Beakman’. La directora olotina diu a Ràdio Olot que es tracta d’un espectacle per a tota la família amb reivindicacions feministes i mediambientals. Es podrà veure per primera vegada aquest diumenge al Teatre Principal d’Olot en una “mostra oberta”. 

Anna Aumatell i Raül Martínez són els protagonistes de Quàntica (Companyia Anna Roca)


Aquest cap de setmana serà la primera vegada que el públic podrà veure la nova obra de la companyia garrotxina d’Anna Roca, però no serà l’estrena de l’espectacle. Roca proposa que aquest diumenge, qui ho vulgui, pugui dir-hi la seva un cop acabada la funció.

 

L’estrena oficial de l’obra es farà a la mostra d’Igualada d’aquest any. Quàntica explica la història de la Valentina, una científica que, juntament amb el seu ajudant, faran experiments dalt de l’escenari. Roca diu que s’ha inspirat en la sèrie infantil El Món d’en Beakman. També relata a Ràdio Olot, els missatges del seu nou espectacle.

 

Dalt de l’escenari es podran veure tota mena d’experiments amb materials i elements químics. Anna Aumatell i Raül Martínez són els intèrprets que representen la Valentina i el seu ajudant. ‘Quàntica’ es mostrarà per primera vegada en públic aquest diumenge a les cinc de la tarda al Teatre Principal d’Olot.

Respon