Aquest 2020 l’Home dels Nassos recollirà solidaritat

La figura del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot passejarà demà per la ciutat com és tradició. Aquest 2020 l’entitat ha dissenyat una edició especial de la làmina que venia per la Batalla de les Flors que es regalarà per recollir donatius per Caritas Garrotxa. 


En un any excepcional, l’Home dels Nassos també s’adapta la situació. El Centre d’Iniciatives Turístiques ha volgut afegir un component solidari a la tradició de passejar el cabeçut pels carrers d’Olot. Aquest dijous, a més de poder veure la figura passejant per la ciutat, també es regalarà un dibuix d’en Tavi Algueró on hi ha la faràndula i l’Home dels Nassos com a protagonistes. Ho explica el president de l’entitat, Josep Andrés.

 

Les làmines del Farandulàrium es repartiran en una parada que el CIT tindrà instal·lada demà de 10 del matí a la una del migdia davant de l’església de Sant Esteve. A canvi de la làmina, els ciutadans podran fer un donatiu que anirà a Caritas Garrotxa. El seu president és en Carles Oller.

 

Aquest 2020 serà el setè any consecutiu que l’Home dels Nassos surt a passejar per Olot el 31 de desembre. La figura ens recorda els dies que li queden a l’any amb els nassos que té.

 

Respon