El primer equip de waterpolo del CN Olot es juga la permanència a casa

L’absolut de waterpolo del Club Natació Olot jugarà a casa, entre divendres i diumenge, la promoció de permanència al primer grup de Segona Catalana. L’entrenador fa una crida a l’afició per omplir la piscina de competició del club.

waterpolo absolut

L’equip de Nelson Raviña (CNO)

El Club Natació Olot no comptava haver de jugar la promoció de permanència al primer grup de la Segona Divisió Catalana de waterpolo, però una mala segona fase de la competició li va condemnar i ara no es pot permetre el luxe de tornar a fallar. El marge d’error s’ha esgotat i l’equip de Nelson Raviña es jugarà la permanència en una lligueta de quatre equips que s’enfrontaran entre ells aquest pont de l’1 de maig. La promoció es jugarà tota entre divendres i diumenge a la piscina del CN Olot i l’entrenador demana a l’afició que converteixi el fet de jugar a casa en un avantatge.

L’Olot jugarà la promoció amb el Sant Adrià, el Granollers B i l’Hospitalet B. Aquests dos filials són del grup segon i lluitaran en igualtat de condicions per un lloc en el primer. Tot i haver jugat aquesta temporada en una categoria inferior, Raviña no se’n fia, sobretot per la condició de filials i per la possibilitat que rescatin jugadors del primer equip. El tècnic de l’Olot pronostica una competició complicada i, en declaracions a Ràdio Olot, analitza els rivals d’aquesta manera.

Els horaris

L’Olot debutarà contra el Granollers B divendres a dos quarts de 2 del migdia, jugarà el segon partit dissabte a les 6 de la tarda contra el Sant Adrià i l’últim diumenge a dos quarts de 7 contra l’Hospitalet B. Se salvaran els dos primers classificats de la lligueta.

Respon