Aquest dijous comença el desè Olot.doc

Aquest dijous comença la desena edició de la Mostra Internacionals de Documentals Olot.doc. Fins diumenge, 21 documentals i tres  mostres fotogràfiques seran els eixos de la programació. Per celebrar aquesta dècada de documentals, com a novetat hi haurà instal·lada una carpa al Firal on durant tot el dissabte hi haurà una projecció d’un curt.

 goodnightsarajevo

Un fotograma de Good Night Sarajevo
 

Any rere any, la mostra Internacional de Documentals va a més. Enguany arriba al seu desè aniversari amb un 61% més de documentals rebuts que els anys anteriors però d’aquests, només 21 formaran part de la programació d’aquest Olot.doc. La  novetat principal arriba dissabte i serà el Firal convertit en un cinema. Pel què fa a les exposicions, aquest any se’n podrà veure una de molt especial en motiu del desè aniversari. “ Tossudament… Relat del procés català” una proposta de fotoperiodisme que estarà exposada a Can Trincheria, a la seu d’òmnium Cultural i al Claustre de l’Hospici on mostrarà els últims actes històrics del nostre país.

El divendres, just abans de la inauguració a la Plaça Pia Almoina tindrà lloc un espectacle a càrrec de “Pim Pam Pum Foc” per celebrar aquest aniversari. Entre els documentals que es podran veure a l’Olot.doc hi ha “Ciutat Morta” amb la presència del seu director , “Good night Sarajevo” o “ Glance Up” o la proposta local “700  anys anant a Fira. Història de la Fira de Sant Lluc” . L’any passat quasi 2.000 persones van participar a la Mostra.

Respon