Aquest estiu les Planes és sinònim de cultura amb el Planestiueja

Consisteix en 20 propostes culturals que es faran durant els mesos de juliol i agost. Començaran aquest dissabte i duraran fins el 27 d’agost. Els Catarres és el grup més destacat, però aquest dissabte comença amb el Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries.

quico el célio

El Planestiueja és un seguit d’activitats on s’hi poden trobar concerts, cinema, festes… La intenció és fer que cada cap de setmana d’estiu,  la gent tingui motius per anar a Les Planes i que siguin activitats variades. Els organitzadors han buscat indrets que no siguin comuns i que s’obrin per primera vegada al públic. Com ha explicat a Ràdio Olot el regidor de cultura, Joan Soler, fa temps que tenien la idea, però no ha estat fins ara que han tingut diners suficients per fer-ho.

La primera actuació de totes és aquest dissabte, a càrrec de Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries, un grup de folklore nadiu de les Terres de l’Ebre i ho reivindiquen amb orgull a través d’un repertori de cançons que parlen de situacions i problemes actuals. Ho fan amb un toc teatral i humorístic. Els tortosins porten més de 20 anys treballant en el món de la música i presentaran el seu últim disc.

L’entrada per l’actuació d’aquest dissabte és gratuïta. Es farà en el mas El Siubès a partir de les 11 de la nit.

Respon