‘Ara', al Principal

L’espectacle ‘Ara’ arriba aquest proper dissabte al Teatre Principal. La companyia Kunstant porta a l’escenari aquesta obra que narra la vida de Teresa Carreras. Basada en fet reals, mostra una història d’amor, de pèrdua, d’amistat i d’impotència. A sobre dels escenaris destaca l’actriu olotina Paula Arbós.

paulaarbos

Sobre una història basada en fets reals, ‘Ara’ narra la vida de Teresa Carreras una jove nascuda a la Bisbal d’Empordà l’any 1920. Per motius familiars es veu obligada a marxar del seu poble i instal·lar-se a Barcelona, deixant el seu amor a la Bisbal. Després, la seva adolescència va coincidir amb la Guerra Civil, el que li deixarà empremta per la resta de la vida. El paper de la Teresa Carreras el protagonitza l’actriu olotina Paula Arbós.  La proposta s’inicia amb un projecte de final de carrera l’escola Emav de Barcelona, on es vol combinar una obra d’audiovisuals amb teatre. I per complementar aquestes dues disciplines hi haurà música en directe.

L’espectacle arriba a Olot en format amb dues sessions. La primera a les 6 de la tarda i la següent a les 9 del vespre. Les entrades tindran un preu de 12 euros a taquilla al dia de l’espectacle i la venda anticipada es pot fer com és habitual a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.

Respon