Argelaguer celebra la Festa Major de Sant Damas

Una exhibició del Club Patinatge Artístic Olot va encetar ahir dimecres el cartell de la festa, que s’intensificarà demà i el cap de setmana amb activitats culturals, esportives i gastronòmiques. La faràndula del poble sortirà al carrer diumenge i la festa s’acabarà amb una obra de teatre del Temporada Alta de l’any passat.  


Aprofitant el pont de la Puríssima, la festa major de Sant Damas d’Argelaguer dura cinc dies. Va començar ahir amb un festival del Club Patinatge Artístic Olot que va omplir el pavelló del municipi, on se solen entrenar les campiones del món, i continua avui al vespre amb una activitat de lectura. Les propostes culturals també seran protagonistes divendres. Per començar, al migdia, amb la inauguració de l’exposició ‘Retrats’ d’Eduard Merino a la capella de Sant Anna.

No hi faltaran novetats i música

Una altra de les novetats de la Festa de Sant Damas d’aquest any és la xerrada que farà demà al vespre, a l’Ajuntament, l’Escola de Pastors de Catalunya. Parlarà sobre la seva dècada fomentant el relleu generacional al sector primari.

La música de la Festa Major d’Argelaguer la posaran, dissabte a la nit, al pavelló, Pla B, un grup de joves, i Leftovers, un grup de versions. I diumenge al matí hi hauran els actes més tradicionals: l’esmorzar de geganters, la cercavila, la missa de Sant Damas i la ballada de la faràndula del poble.

Precisament, els nens gaudiran d’un espectacle familiar i un berenar dissabte a la tarda, el mateix dia que es farà una bicicletada popular al matí i una arrossada al migdia. Les activitats de la Festa Major de Sant Damas d’Argelaguer s’acabaran diumenge, a les set de la tarda, amb l’obra de teatre ‘Llibràlegs III’, un retrat teatral, amb humor, del món de les biblioteques i els llibres.

Respon