Argelaguer i Castellfollit volen fer un acte de record a en Garrell

Argelaguer i Castellfollit volen fer un acte de record a Josep Pujiula. Tot i que l’obra d’en Garrell és a un poble, feia anys que vivia amb la seva dona al segon municipi. Els dos alcaldes posen de relleu la seva figura i la seva importància carregada de vitalitat fins al final. Des d’Argelaguer reclamen convertir aquest parc en un atractiu turístic de primer nivell.

Josep Pujiula Garrell i el seu parc d'Argelaguer (Jordi Altesa) (13)

Un dels espais on va viure (Jordi Altesa) 

Els alcaldes d’Argelaguer i Castellfollit coincideixen en la personalitat única d’en Josep Pujiula, que ha permès crear aquest Parc de les Cabanes d’Argelaguer on hi ha dedicat pràcticament mig segle de la seva vida. En una entrevista a l’Informatiu del Vespre, l’alcalde de Castellfollit Miquel Reverter ha ressaltat la vitalitat d’en Garrell, que fins l’últim dia es va mantenir actiu.

Un atractiu turístic

La seva obra s’ha convertit en un atractiu turístic més de la comarca. L’alcalde d’Argelaguer ha explicat que sí que han rebut visites de gent de tota la Garrotxa  que volen visitar el Parc. Tot i això, s’ha perdut un dels principals atractius del lloc: el mateix Josep Pujiula.

Acte de record

La intenció que tenen els dos pobles és de fer un acte de record cap a Pujiula per la seva tasca i contribució. Miquel Reverter ha assenyalat que caldrà deixar passar un temps i parlar amb la família.

Ginesta coincideix també amb que caldrà donar un temps per a fer un acte d’homenatge però dóna per fet que es farà.

Pujiula era d’Argelaguer però des que es va casar amb la seva dona vivia a Castellfollit.


Respon