Argelaguer i la Vall de Bianya estan de festa

El primer municipi celebra la cada cop més important festa del Roser que agafa ritme de swing i a Bianya la tradicional festa major que es concentra el cap de setmana on no hi faltarà la fesolada i la sembrada de caramels.

Els Tortellinis actuaran a Argelaguer (Isaac Planella)

La Festa Major d’Argelaguer és per Sant Damas, en ple desembre. Com que el temps no sol acompanyar (si més no en temperatura), la del Roser cada cop ha anat guanyant més importància amb les diferents propostes que hi ha ja que el temps, si la pluja ho permet, és més benèvol. Així ho ha ressaltat la regidora de cultura, Marta Rius, en declaracions a Ràdio Olot.

El divendres hi haurà Nit Jove amb The Cuits i Tortellinis en una festa al pavelló que acabarà amb DJ’s. Dissabte el matí es farà un passeig per la vora del riu comentat que passarà per la caseta dels ocells. A la tarda, els locals Cirquet Confetti faran Musicirc. I a la nit el swing serà el protagonista amb un taller de ball a les vuit i després un ball popular amb ‘Shakin’all’. Ja diumenge serà el torn dels gegants pel matí, jocs de cucanya i sardanes a la tarda i un final de festa amb un concert d’Àngels Gonyalons i Toni Xuclà que es titula ‘Brasil.cat’. L’objectiu, segons Marta Rius, és que hi hagi activitats per a tots els públics.

També és Festa Major a Bianya que es concentra en dissabte i diumenge. El matí del primer dia està dedicat al futbol i a la tarda jocs infantils a la urbanització de l’Hostal Nou. Al vespre arriba un dels grans atractius de la Festa, la Fesolada Popular que inclou aquest plat, carn a la brasa i amanida a banda de postres. Després es farà com l’any passat una actuació del grup Surti Com Surti. El diumenge no hi faltarà la missa i la sembrada de confits i caramels en motiu de Sant Isidre. A la tarda hi haurà sardanes, concert i ball de fi de festa amb l’Orquestra Rosaleda.

Respon